Goed voor ogen kinderactie bij Opticontact Luuk Vos

Prijswinnaars

Op de foto hiernaast staan van links naar rechts Coen, Thomas en Amy. Dit zijn de drie winnaars van onze Goed voor Ogen kinderactie. Kinderen die bij ons een bril hebben gekocht, konden tijdens de Goed voor Ogen week in april, bij ons een oranje paprika plantje op komen halen. De bedoeling was dat zij hier hun energie en creativiteit in kwijt konden door deze plant goed te verzorgen en er iets moois van te maken. Deze actie was bedoeld om kinderen op een speelse manier bewust te maken van het feit dat gezonde voeding ook preventief werkt om het oog gezond te houden.

Prijswinnaars

Afgelopen woensdag kwamen de kinderen bij ons in de winkel om hun plantjes te laten keuren en natuurlijk om van een heerlijk ijsje van ijssalon Rozeboom te genieten. Daarnaast werden zij door Maud op de foto gezet, zodat wij ‘s avonds de gelegenheid hadden de vele inzendingen nog eens te bekijken en de winnaars te bepalen. Dit was nog een lastige opgave, omdat iedereen zo goed zijn best had gedaan. Eigenlijk heeft ieder kind gewonnen, want groei kun je nu eenmaal niet afdwingen, maar de creativiteit van de drie winnaars heeft voor ons uiteindelijk de doorslag gegeven. Iedereen bedankt voor de deelname!

Genomineerden

Kinderbrillen

Bij OptiContact Luuk Vos zijn kinderbrillen altijd voorzien van glazen uit de Zeiss collectie, inclusief een hardlaag en een super ontspiegeling, voor de vaste prijs van € 159,-. Natuurlijk is hier altijd onze service en garantie aan gekoppeld. Ook voor multifocale brildragers hebben wij een zeer aantrekkelijk aanbod, namelijk een complete bril met kunststof glazen uit de Zeiss collectie, een hardlaag en super ontspiegeling, al vanaf € 298,-