Glazen

Bij de keuze voor een nieuwe bril is niet alleen het montuur belangrijk. Wat minstens zo belangrijk is dat zijn de glazen.

Wij hebben als OptiContact Arjan & Linda bewust gekozen voor een samenwerking met Zeiss. Zeiss bestaat al sinds 1846 en sinds 1946 zijn de producten van Zeiss in Nederland verkrijgbaar. Naast glazen levert Zeiss veel meer optische artikelen. De meest bekende is misschien wel de lens welke is gebruikt voor de allereerste foto op de maan.

Glazen van Zeiss beschikken over één van de mooiste type coating en deze wordt als zeer helder en mooi ervaren. Als u bij ons langs komt vertellen wij u graag alles over de mogelijkheden van Zeiss glazen.

Wilt u toch liever een ander merk? Bespreek dit met ons en dan kijken we samen naar de mogelijkheden.

Kijkoplossingen

ONZE EXCUSES!

WE ZIJN TIJDELIJK GESLOTEN I.V.M. CORONA

Door een besmetting met Covid-19 binnen ons gezin voelen wij ons genoodzaakt om deze week onze deuren dicht te houden. Ondanks dat dit volgens de laatste voorschriften niet strikt noodzakelijk is, vinden wij het niet verantwoord naar onze (soms zeer kwetsbare) klanten toe om onze deuren open te houden.

Voor nu gaan wij er van uit dat we volgende week dinsdag 1 februari weer gewoon open gaan. Telefonisch en per WhatsApp en email zijn wij uiteraard tijdens de normale openingsuren gewoon bereikbaar.